...

...

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesäherkkuina ja vähän tupaantuliaislahjanakin tänään maisteltiin valkosuklaa-raparperi kuppikakkuja ja mansikka-fetasalaattia.

Kuppikakut (12 kpl):
70g voita
1 3/4 dl sokeria
2 munaa
3 dl jauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1  rkl kanelia
3/4 dl maitoa
raparperia
60 g murennettua valkosuklaata
Sekoita aineet keskenään ja jaa kuppikakkuvuokiin, painele murennetut suklaapalat taikinan päälle vuokiin. Paista 200 asteessa noin 20 min. Päälle tomusokeri-voikreemi.

Mansikka-fetasalaatti:
 salaattia
kurkkua
fetaa
mansikoita
paahdettuja maapähkinöitä (paista pannulla 
tilkassa oliiviöljyä ja lisää ripaus sormisuolaa)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti