Eilen osallistuin ensimmäistä kertaa ravintolapäivään. Millan Herkkuja PopUp kahvila oli auki Parolan keskustassa kaksi tuntia klo 11-13. Oli kyllä mukava ja mielenkiintoinen kokemus.
Leivoin edellisenä iltana kahvilaa varten hieman alle sata kuppikakkua, riisisuklaata ja jääsuklaata. Kuppikakuissa makuvaihtoehdot olivat: appelsiinisuklaa, kinuskisuklaa, tuplasuklaa, sitruuna, puolukka-kinuski, salmiakki, minttusuklaa ja vanilja. Lähes kaikki leipomani kuppikakut sain myytyä, hyvä niin. Kahvilan eteen tekemäni työmäärä kuitenkin hieman yllätti. Muuta työtä pelkän leipomisen lisäksi on yllättävän paljon: pitää miettiä tarjoilupöydät, tarjoiluastiat, paikan koristelu ja kuljettaa kaikki tavarat edestakaisin, jos tosiaan ravintola ei ole kotona. Mainostaminen on isossa roolissa, käteiskassaa pitää olla riittävästi ja tarjolla olisi hyvä olla rasioita, joihin ostajat voivat kerätä useamman tuotteen ja ostaa mukaan ne. Kohtalaisen työlästä, mutta hauskaa puuhaa silti koko touhu. Tätä pitää kokeilla uusiksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti