...

...

tiistai 30. elokuuta 2016

Gluteenittomat porkkanapalat

Itselle tulee nykyään harvoin leivottua. Aika tuntuu vierähtävän muiden kakkujen kanssa. Itselle kun leivon niin haasteena on vielä tuo gluteenittomuus. Viime viikonloppuna kuitenkin päätin tehdä porkkanaleivoksia. Ja niistä tuli yllättävän hyviä. Gluteenittomat porkkanapalat syntyi näin:

3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenittomia jauhoja
1 dl kookosjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 tl kanelia
4 dl porkkanaraastetta
150 g juokseva margariinia
 
Kuorrutus:
100 g juoksevaa margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
 
Pinnalle Wiener Nougat Crushia.
 
 
Sekoitin kaikki taikinan aineet keskenään ja kaadoin taikinan leivinpaperin päälle pellille. Paistoin 200 asteessa n. 30 min. Annoin jäähtyä ja sekoitin kuorrutteen aineet keskenään. Levitin kuorrutteen pinnalle ja laitoin jääkaappiin tekeytymään. Leikkasin paloiksi ja nostelin kaksi palaa päällekkäin. Pinnalle Winer nougat crushia.
 

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti