...

...

maanantai 26. toukokuuta 2014

Tänään testattiin vadelma-hasselpähkinä brownieta ja viimein sain aikaan ensimmäisen tekstin puolivuotta työn alla olleeseen blogiini. Tuntuu kaikin puolin hyvältä.

Blogin pitäminen harrastuksestani on ollut mielessä jo pidemmän aikaa.  Saa nähdä mitä tästä lähtee kehkeytymään. Leipomuksia tänne varmasti ilmestyy paljon ja ehkä joulukin hieman esittäytyy kuvissa. Enää 212 päivää jouluun, tämäkin on oikein hyvä syy aloittaa bloggaaminen juuri tänään.

 

Vadelma-hasselpähkinä browniet (hieman muokattuna Me 2/2014 -lehdestä):

4 munaa
1/2 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
150 g tummaa suklaata
175 g voita
1/2 tl suolaa
1/2 dl kahvia
1/2 dl kaakaojauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja
100 g pakastevadelmia
 noin 60 g hasselpähkinärouhetta

koristelu suklaasulalla (50 g) ja hasselpähkinärouheella (20 g)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti