Blogin pitäminen harrastuksestani on ollut mielessä jo pidemmän aikaa. Saa nähdä mitä tästä lähtee kehkeytymään. Leipomuksia tänne varmasti ilmestyy paljon ja ehkä joulukin hieman esittäytyy kuvissa. Enää 212 päivää jouluun, tämäkin on oikein hyvä syy aloittaa bloggaaminen juuri tänään.
Vadelma-hasselpähkinä browniet (hieman muokattuna Me 2/2014 -lehdestä):
4 munaa
1/2 dl sokeria
3/4 dl fariinisokeria
150 g tummaa suklaata
175 g voita
1/2 tl suolaa
1/2 dl kahvia
1/2 dl kaakaojauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja
100 g pakastevadelmia
noin 60 g hasselpähkinärouhetta
koristelu suklaasulalla (50 g) ja hasselpähkinärouheella (20 g)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti